Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EU je skupina zemí pod nadvládou oligarchie neobvykle rafinovaných byrokratů a kvazidemokratických politiků, kteří se nebojí ničeho a jejichž cílem je uspokojit zájmy bohatých firem, zájmy Německa, Francie a Belgie a svůj vlastní zájem setrvat na svých pozicích za každou cenu.

1 0
možnosti
Foto

Současná situace Evropy je analogická situaci v severní Americe v devatenáctém a počátku dvacátého století. Ekonomičtí migranti z Evropy převálcovali původní obyvatelstvo a indiány nahnali do rezervací. Je možné, že Angela zařídí, aby zbytky původních národů Evropy žili v rezervacích. Bůh chraň moje potomky.

3 0
možnosti
Foto

Války jsou zdravím států, ale bohužel na úkor a účet občanů. Z tohoto hlediska je zapotřebí podporovat každou snahu o minimalizaci státní armády.

0 0
možnosti

K94a48r70e73l 21M40a33s56e26k

24. 7. 2016 10:11

Minimalizovat státní armádu a potom žít v brnění? Děkuji, nechci.

1 0
možnosti

žádný král neumí dobře vládnout, když nemá armádu...a EU nemá armádu, má ji ale USA, a tak může tlačit na pilu podle chuti a také to dělá....i pomocí NATO, kdy by vlastně USA měla dojednat pořádek mezi členy NATO, tedy Tureckem a členskými evropskými státy...ale nic nekoná...podezřelé že??? Šéf bandy NATO má rozkoly mezi svými členy a nic nekoná...

2 1
možnosti

A když začne zjednávat, tak se vyrojí tisíce chytrých jako vy a budou mektat o tom, že se do všeho montujou. Ruku na srdce.

2 0
možnosti

Zkuste dělat odstavce, takhle je to nečtetelné ... :(

0 0
možnosti

Snažím se, ale systém mi na to nějak nereaguje...

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1845x
člen finančního výboru města Havířov

Seznam rubrik