Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Řada těch nařízení je naprosto nesmyslných a dokonce i kontraproduktivních. Jejich kritici, mezi něž se řadím i já, to tvrdí prakticky od počátku. Čísla nakažených to potvrzují také.

Jenže svědci covidovi to zuřivě odmítají. A budou odmítat dál i poté, co to připustil i sám ministr vládního chaosu Blatný.

1 0
možnosti
VV

A jak rika sam byvaly pan preza nesmyslna a zbytecna. Covid zkratka neexistuje, a kdyz, tak je to jen obycejna rymicka.

0 0
možnosti
JL

Vládní apely nemají valný smysl, pokud se lidi necítí ohroženi. A to zjevně necítí: vidím na ulicích, že lidé si nasazují roušky jen sporadicky, když někoho potkávají - ale jen někteří, nebo když jdou do obchodů. ...Ostatně je možné, že ty roiušky a odstupy valný efekt nepřinášejí. Docela bych uvítal, kdyby mi někdo vysvětlil, jak to, že v Nměedcku je tak malý počet nově nakažených ve srovnání s námi: ale to se nedovím, médiím ani vládě se to nechce zkoumat a ventilovat. ....Radši vyhrožují tím, že lidé umírají a zdravotníci jsou vyčerpaní...Ano, to je možné. Ale takhle člověk neuvažuje, člověk se řídí principem: bližšíé košile než kabát - vláda by měla zaměstnat pár psychologů, kteří by jí vysvětlili, jak lidé přemýšlejí - snad to vědí. Pokud ne, tak najmout šamany.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1845x
člen finančního výboru města Havířov

Seznam rubrik